04 November 2010

Rumah Sewa SEM 3




Bleh plak ak x dpt kamsis time Sem 3 ni.Sem 1 and Sem 2 dapat plak. Bler tnya Warden Kamsis npe ak x dpt, dia kate sbb aku ade kes tiru tanda tangan Warden mse anta borang .lolx =X

Mase tu bkn sngaje pn nk tru,da last minit anta borang,nk cri warden,warden x de.So, terpakse ler.Eleh,Warden tu mcm x biase lak tiru tanda tangan orang lain mse zman skola dulu..

Aku pun roger lar kat member aku kalau2 dia da dapat cri rmh sewa.akhirnya dia dapat cri kat kawasan Pauh.Rmh ni kire jauh gak la kalau jalan kaki.Klau gne transport amik mse 15 minit je nk sampai Poli.

1st time smpai rmh ni aku nmpk lalang2 kt tepi rmh sume tggi2.Dah mcm hutan belntara.Tp ktrng da bershkn ..Xde la nmpk cm rmh terbiar kn.Bilik air pulak asyik banjir sbb longkak dia tersumbat smpai melimpah keluar .Air tangki atas tu xnk off sendiri,Asyik mengalir je ,smpai la melimpah keluar ..Nsb baik lar owner rmh tu thu nk wat maintenence.Kalau x smpai abis Sem lar ktrng gne bilik air tu ..

Sewa rmh RM60 stu kepala x msuk api air lg.Kire OK la jgk..Bilik ade 3 but stu bilik lg kitrng jdkn dapur,tggl 2 bilik je.Mula2 ktrng duduk 8 orng tp 2 orng lg dpt wat rayuan Kamsis dan tgglkn ktrng yg x dpt ni.Mcm ape tah..So tggl 6 org je la yg ddk kat rumah sewa smpai abis Sem...

.
...........................................................



ruang tamu rumah sewa ...




...............................................................




tempat letak kasut dekat tingkap =X


.......................................................




sebelah kiri bilik aku n ijat
sbelah knan man,amat,kaya rais..


....................................................




bilik aku n ijat
aku x tdo atas katil
tdo kat lantai n bentang tilam bru best


......................................................................





bilik man,rais,amat n kaya
ni la tempat dorang lepak
online,tdo,main game,study dan mcm2 lg
[ kelakar gak gmbr aku
posing bler tgk blik =X ]


.................................................................




dapur kitorang
dapur da mmg disediakn untuk msak pape yg patut
aku x reti sgt masak2 ni
tp member aku Rais reti masak
dia masak mmg sdap
korang patut cube...


..................................................................




ni lar bilik air yg aku citerkn tu
kecik je
sebelah tu tandas

............................................



washing machine ni pun da mmg ade...
aku gne skali je..
leceh r nk gne sbb
kne tolak mesin ni dekat ngn bilik air kalau nk buang air dia
paip dia x smpai
nk msukkn air dlm mesin ni pun sme..Add Image
ak anta dobi je....
x pun kumpl dlu bju2 kotor nnti cuti bru bawak blik basuh
=X

............................................................




tu je la aku nk cter psl rmh sewa untuk Sem 3 ni
ha! lg stu,rmh ni terletak kat tepi skali dlm barisan rumah
sbelah rmh ni ade semak samun
da mcm hutan
ad time maghrib tu
aku trpndg tingkp
then ternmpk tangan spe tah kat tingkap
kalau tgkap yg aku pndang tu tingkap depan rmh logik lagi ade tgn
ni kat sbelah rumah kawasan semak2 tu
mse tu ak srg je kat rmh
seram tu xde r seram sgt
tp ak xthu nk wat ape kalau bnde tu dtg kacau..haha
xde experience katekan..


.....................................................................

p/s : npe sume gmbr ade gmbr aku posing? sje promote liao..hahah.



3 comments:

roz_lurve said...

pomot diri ka??

Kira [ The Prince of Vampire ] said...

hehe..thu2 je

aienna said...

huh..
giler bersepahhh..
macam kandang kambing..
ape daaaa